Anunţ şoc: „Iau în calcul să plec de la Pandurii”

de LM 0

  • Situaţia la club este în aer, haosul instaurat nu poate duce la performanţă

Marin Golea, administratorul special al CS Pandurii Lignitul a oferit ieri publicaţiei noastre o declaraţie care poate arunca întreg clubul în aer: „Iau în calcul să plec de la Pandurii, şi chiar vorbesc serios”, a fost anunţul şoc al lui Marin Golea, un anunţă făcut cu doar cinci zile înainte de debutul sezonului. Omul se arată total dezamăgit de neimplicarea factorilor locali, aşa că se gândeşte că dacă va pleca de la echipă lucrurile se vor îndrepta. Nu are această garanţie, însă face presupuneri.

„Suntem în impas”

Administratorul special de la Pandurii trebuie să producă bani pentru ca CS Pandurii Lignitul să nu intre în faliment, Golea a bătut pe la toate uşile membrilor fondatori, dar nimeni nu a răspuns şi nu i-a oferit sprijinul. Aşa că s-a demoralizat şi începe să creadă şi el, chiar dacă nu o spune cu voce tare că misiune de salvare a pandurilor este imposibilă. „Lucrurile sunt în impas. Ne chinuim cu diverse demersuri să facem rost de bani pentru ca activitatea să continue. Trebuie făcut ceva, nu ştiu ce, dar trebuie”, spune Golea.

Acesta spune că a luat în calcul chiar şi demisia din funcţia pe care o are. „Să fiu eu de vină? M-am gândit şi la asta. Mă gândesc să renunţ. Serios vă spun. M-am gândit la tot felul de scenarii. Dacă nu vin să ne ajute ce pot să cred? Am apelat la ei atât verbal cât şi scris şi mi s-a spus că au alte probleme de rezolvat. Nu ştiu la cine să mă mai adresez. Păcat. Într-un fel sau altul trebuie să facem ceva. Poate consideră că fac eu altceva cu banii pe care i-ar da ei la club, nu ştiu”, a comentat Golea.

 

Bani, n-au bani să existe

Acesta spune că rolul lui în club este să încerce să facă rost de bani pentru a achita din datorii, însă fără ajutorul membrilor asociaţi nu va putea face nimic. „Eu doar încerc să gestionez resursele şi să oferim condiţii bune în activitatea echipei. Vrem să promovăm, să revenim în elita fotbalului românesc. Dar sunt foarte dezamăgit de această neimplicare pe care nu o înţeleg”, a mai punctat golea.

Oficialul pandurilor spune că încearcă tot timpul să aducă bani în contul echipei şi face un nou apel. „Vă spun că am ajuns să fac o adresă către Ministru prin care să ofere CEO o sumă de bani echipei, conform angajamentelor de plată. Nu am înaintat o sumă, important să se vireze în conturi pentru a debloca situaţia. Cred că singura şansă este să valorificăm patrimoniul clubului. Investiţiile pe care clubul le-a făcut sunt undeva la 120 de miliarde de lei vechi, o sumă importantă. Dacă ar veni şi Artego şi CEO cu câteva miliarde, Primăria să suporte cheltuielile de organizare, Consiliul Judeţean să suporte activitatea la juniori am putea ataca promovarea”, a mai punctat Marin Golea.

Aşadar, unitate sau desfiinţare! Din păcate pentru microbişti, pentru cei care iubesc fotbalul se va alege varianta a doua!

 

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul