ANINOASA. A bătut un bătrân până l-a băgat în COMĂ

de LM 0

Un tânăr din Aninoasa a fost arestat preventiv după ce a bătut un bătrân, de 65 de ani, din localitate până l-a adus în stare de comă. Victima a ajuns la spitalul din Craiova, unde medicii au reușit să îi salveze viața.

Agresorul se numește Ionuț Alexandru Safta și are 25 de ani. Agresiunea s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute, dar doar acum anchetatorii au reușit să strângă suficiente probe încât să obțină mandat de 30 de zile pe numele lui Safta.

„Inculpatul, în vârstă de 25 de ani, pe fondul unui conflict verbal avut anterior cu fiul persoanei vătămate dar şi al consumului de alcool, a aplicat persoanei vătămate, în vârstă de 65 de ani, în mod repetat, lovituri puternice la nivelul capului şi toracelui (zone vitale ale corpului), folosindu-se de pumni şi picioare şi posibil alte obiecte dure, lovituri în urma cărora persoana vătămată a suferit leziuni traumatice grave care i-au pus în primejdie viaţa (fracturi costale multiple cu volet costal şi pneumotorax extins cervico-toraco-abdominal, care au determinat insuficienţă respiratorie acută cu necesitate de drenaj pleural bilateral şi protezare urgentă prin intubaţie orotraheală cu ventilaţie mecanică), leziuni care numai datorită intervenţiei medico-chirurgicale efectuate în timp util nu a intervenit decesul”, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul