Andrei vrea sancţiuni la PMP, după alegerile locale

de LM 0

andrei

Liviu Andrei, consilier județean al Partidului Mișcarea Populară Gorj, îşi doreşte o analiză în toate filialele din ţară în urma alegerilor locale din 5 iunie. Andrei este de părere că acolo unde nu au existat rezultate să fie dispuse sancţiuni şi să se meargă mai departe cu activiştii de partid care au reuşit să aibă rezultate bune la algerile locale.

 

„Vedem ce va fi la toamnă”

Fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, este de părere că, în funcție de rezultatele acestei analize interne, în Mișcarea Populară ar trebui elaborată o strategie politică la nivel național doar cu cei care se dovedește că au depus eforturi în campania electorală. „Sper că partidul la nivel naţional a primit o lovitură incredibilă. Încerc să sper că fiecare judeţ va fi foarte bine analizat şi se va vedea cine şi-a făcut treaba şi cine nu şi-a făcut treaba. Aşa trebuie făcut din punctul meu de vedere. Cu cine şi-a făcut treaba să se discute pe mai departe şi se va stabili o strategie la nivel naţional. Aşa trebuie făcut, după părerea mea. Vedem ce va fi la toamnă. Nu se aseamănă un fel de alegeri cu alt fel de alegeri”, a spus Liviu Andrei.

 

Laude pentru Iriza şi Popeangă

Fostul prefect de Gorj, Liviu Andrei, și-a lăudat, în schimb colegii de la Gorj și spune că Mișcarea Populară a reușit să treacă pragul electoral ca urmare a venirii în partid a deputaților Scarlat Iriza și Vasile Popeangă. „Din punctul meu de vedere, PMP nu trecea pragul, nici nu ajungea pe lângă el, ajungea pe la 2 la sută, dacă nu aş fi venit eu, dacă nu ar fi venit cei doi parlamentari. Parlamentarii au făcut peste 40 de organizaţii. Să faci 30 de zile campanie în formaţie e greu. Acum trebuie consolidate organizaţiile locale, să fie cimentate, să se ştie de ele la nivel naţional că există, cu telefoane, cu locaţii”, a menţionat Liviu Andrei, ales consilier judeţean.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul