Andreea Bălan a dezvăluit în direct ce se va întâmpla cu cariera ei! “Deja, după patru luni, pot să dansez”

de LM 0


După ce Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, admiratorii ei s-au întrebat ce se va întâmpla cu cariera ei. Joi seară, blondina a intrat în direct la “Xtra Night Show” şi a mărturisit ce au sfătuit-o specialiştii, dar şi ce decizie a luat.

Andreea Bălan a făcut analizele şi acum starea ei este extrem de bună. Cât despre carieră, blondina este pregătită să revină pe marile scene ale României, aşa cum şi-a obişnuit fanii.

“Am făcut două RMN-uri, tot felul de analize la sânge. Cele mai importante sunt aceste RMN-uri să se vadă dacă am ceva la creier. Au ieşit bine”, a mărturisit Andreea Bălan, pentru “Xtra Night Show”.

Operaţia i se va vindeca după două luni, iar cum scena este viaţa ei, Andreea Bălan abia aşteaptă să se întoarcă în faţa fanilor. Aşa că, în curând se va pregăti alături de Petrişor Ruge pentru alte show-uri incendiare.

“Mi se pare că sunt la fel ca înainte. O să mă vindec după operaţia de cezariană, o să-mi ia două luni să mi se vindece tăietura. Deja la patru luni pot să dansez, iar la şase luni pot să fac prize cu Petrişor. Nu mi se pare că s-a întâmplat ceva cât eu să nu mai pot să fac nimic toată viaţa. În continuare o să fac show şi în trei luni o să mă vedeţi ridicată în aer de Petrişor. Specialiştii au zis că nu e nicio problemă. Să mi se vindece operaţia şi pot să-mi reiau activitatea. Cazul nu a fost neaparat de la inimă. Eu nu am problemele cu inima. Stopul cardio-respirator a fost din cauza lichidului amniotic. Eu îmi voi relua activitatea foarte repede”, a mai spus Andreea Bălan.

Printre altele, Andreea Bălan a mărturisit şi că George Burcea a fost şocat de tot ce s-a întâmplat. A suferit, dar acum este extrem de fericit să totul s-a terminat cu bine. Medicii au avut grijă să reacţioneze ca la carte, motiv pentru care soţul ei a fost la curent cu tot ce s-a întâmplat.

“A fost foarte şocat, traumatizat. A suferit, voia să fiu bine. Mă iubeşte şi s-a bucurat enorm când a văzut că sunt bine. El s-a uitat la mine pe un geam, la naştere, a văzut când a ieşit Clara. A ieşit o asistentă cu Clara şi i-a zis să meargă de acolo. Şi abia apoi când am fost dusă la Terapie Intensivă a venit şi el. În prima zi a fost şocat. Dacă el era în sală şi vedea toate manevrele…”, a continuat Andreea Bălan. (spynews.ro)

Distribuie articolul