Andra, Inna, Claudia Pavel şi multe alte dive, fără machiaj în vacanţă. Le recunoşti?

de LM 0


Vă puteţi bronza pe litoral în aceste zile chiar lângă şezlongul Claudiei Pavel, al Innei sau al Silviei Dumitrescu şi să nu le recunoaşteţi chiar din prima secundă. Asta doar pentru că divele care apar mereu la tv şi în concerte cu machiaje spectaculoase ies la soare cu chipurile complet naturale. Click! arată vedetele fără machiaj.

Rareori publică fotografii în care îşi arată chipul fără strop de machiaj, iar atunci fanii pot descoperi omul din spatele imaginii, cu riduri, pistrui şi aluniţe.

Fotoreporterii Click! au surprins-o vinerea trecută pe Claudia Pavel (34 de ani) la ieşirea dintr-un mall din nordul Capitalei. Îmbrăcată sexy şi lejer, cu o rochiţă mov vaporoasă, o curea maron din piele care îi marca talia şi şlapi de plajă, solista cunoscută de pe vremea când îşi spunea „Cream” e greu de recunoscut fără machiaj.

Claudia se remarcă însă oricum datorită trupului de gazelă, aşa că va atrage mereu privirile chiar dacă iese în public nemachia­tă. Mulţi deja s-au obişnuit cu aspectul natural al artistei de când a participat anul acesta la reality-show-ul „Ferma” (PRO TV), aşa că vedeta are şanse mari să fie recunoscută indiferent cum s-ar afişa.

În premieră, Andra (32 de ani), ne-a arătat adevărata ei faţă în Grecia, unde îşi petrece vacanţa cu familia. La fel de frumoasă, solista are faţa întinsă, pistrui de care te îndrăgosteţi la prima vedere şi gropiţe pe care machiajul le făcea mai greu vizibile. Aşa că e imposibil să treceţi pe lângă Andra fără să o recunoaşteţi.

Născută la Mangalia, Inna (32 de ani) a copilărit pe litoral şi ştie că plaja e ultimul loc în care ar trebui să apelezi la farduri. Aşa că, deşi e star internaţional, Inna se simte perfect când înoată şi îşi face selfie-uri fără emoţii. Aluniţa sexy şi buzele senzuale sunt aceleaşi şi accentuate cu ajutorul fardurilor, şi naturale.

Distribuie articolul