Ameninţările lui Weber: Mă voi retrage!

de LM 0

deputat-weber

Deputatul PSD, Mihai Weber, ameninţă că se va retrage de pe lista de candidaţi, dacă liderii de la Centru nu vor retrage anumite candidaturi. Parlamentarul susţine că actuala listă de candidaţi este rezultatul unor jocuri de culise la care nu vrea să fie părtaş. După cum se cunoaşte, la Senat, lista conţine trei candidaţi: Ion Călinoiu, Claudiu Manta şi Andrei Maioreanu, iar la Camera Deputaţilor: Victor Ponta, Ion Ciocea, Alin Văcaru, Laurenţiu Ciurel, Mihai Weber şi Bebe Ionică.

 

„Lista nu reflectă realitatea”

După cum se poate observa, Ciurel şi Weber se află în afara locurilor eligibile. Mai mult decât atât, deputatul susţine că fostul primar Ion Iordache ar fi fost o soluţie mult mai bună. „Consider că lista PSD pentru parlamentare nu reflectă realitatea. Dacă vreți, ca o paranteză, Ion Iordache ar fi putut aduce mult mai multe voturi decât alți candidați, dacă s-ar fi aflat pe listă. Referitor la persoana mea, sunt deputat ales pe un colegiu și cred că reprezentanții localităților din colegiul 2 și organizația PSD Târgu-Jiu din care fac parte trebuie să stabilească dacă mi-am făcut sau nu datoria. Mai mult, nu este normal ca localitățile ca Târgu-Jiu (13000 votanți PSD), Motru, Tg-Cărbunești și altele să aibă în CEX aceleași număr de voturi (1 sau 2) ca o comună cu 400-500 de votanți PSD. Sunt deputat în funcție, am rămas singurul parlamentar alături de echipa PSD și nu vreau să fiu părtaș la înțelegeri și acțiuni care sunt neprincipiale, neortodoxe. Localitățile din colegiul meu, plus alte localități care mi-au dat în scris susținerea, reprezintă 60-70% din voturile PSD la Gorj. Consider că aceasta este adevărata reprezentativitate”, a declarat Mihai Weber.

 

„Nu voi pleca din PSD”

Deputatul speră ca listele pentru parlamentare să fie modificate de Liviu Dragnea. „Nu am nici un reproş să-mi fac în ceea ce priveşte activitatea mea. Cred că se vor produce anumite modificări, la nivelul tuturor judeţelor, pentru că fiecare candidat, aşa cum a spus domnul preşedinte Dragnea, va fi luat şi analizat după CV şi după importanţa pe care o are în zonele respective privind aportul sau plusul de valoare pe care îl aduce în cadrul organizaţiei judeţene. Vreau să văd care este lista finală şi după aceea voi lua o decizie, dar vă spun de pe acum că termenii îi voi impune eu. Dacă nu îmi convin anumite persoane de pe listă, cu certitudine mă voi retrage. Îmi voi duce mandatul la capăt şi nu voi pleca din PSD”, a conchis Weber.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul