AMÂNARE în procesul contra acționarilor Clubului Pandurii

de LM 0

Procesul în care Clubul Pandurii le cere acționarilor săi să își achite contribuțiile, pe ultimii ani, a început cu o amânare.

Consiliul Județean Gorj și Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia nu au avut reprezentant la primul termen, în timp ce Consiliul Local Târgu-Jiu, Complexul Energetic Oltenia și Artego SA au fost reprezentante de juriști.

La dosar au fost depuse diverse întâmpinări prin care instituțiile reclamate au contestat plângerea pe care clubul a depus-o la instanță, opoziția acestora fiind însă respinsă. Instanța a stabilit un termen de două săptămâni, până atunci administratorul judiciar de la Pandurii urmând să precizeze dacă susține sau nu demersul respectiv.

Clubul a cerut instanței să constate că membrii asociați de la Pandurii nu și-au onorat obligațiile financiare la care s-au angajat în scris în ultimii ani. Acest fapt ar fi generat actuala stare de insolvență de la club, sumele pe care asociații le-ar avea de achitat în mod retroactiv fiind de ordinul milioanelor de euro.

Distribuie articolul