Alina Sorescu nu este singura femeie cu care s-a căsătorit. Cine este prima soţie a lui Alexandru Ciucu şi de ce au divorţat cei doi

de LM 0


Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu formează unul dintre cele mai frumoase şi solide cupluri din showbiz. Cei doi sunt destul de discreţi cu viaţa lor personală şi trăiesc destul de feriţi de ochii curioşilor.

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au două fetiţe superbe, de care sunt tare mândri, iar viaţa lor a devenit mult mai frumoasă de când au devenit părinţi. Relaţia celor doi este foarte solidă şi puternică, dar puţini sunt cei care cunosc detalii mai puţin ştiute despre viaţa lui Alexandru Ciucu.

Designerul se află la a doua căsătorie cu Alina Sorescu, pentru că înaintea acesteia în viaţa sa s-a aflat o altă femeie. Cu patru ani înainte de a o cunoaşte pe Alina Sorescu, Alexandru Ciucu a fost căsătorit civil cu o tânără pe nume Ana Cristina, pentru care ar fi fugit de acasă, potrivit Antena Stars.

După o relaţie de doar o lună, cei doi s-au căsătorit, însă mariajul a ţinut tot o lună. La vremea respectivă se vorbea că tatăl designerului ar fi fost cel care ar fi influenţat divorţul, punându-şi fiul să aleagă între dragoste şi bani. La patru ani de la separarea de prima soţie, Alexandru Ciucu a întâlnit-o pe Alina Sorescu, pe care a cerut-o în căsătorie la un an distanţă, iar peste un an s-au şi căsătorit. Cei doi au împreună două fetiţe şi un mariaj fericit, iar iubirea şi înţelegerea par să fie cheia relaţiei lor perfecte. (spynews.ro)

Distribuie articolul