Alin Văcaru: „Ponta va trece la treabă după decizia de achitare. Toată familia a avut de suferit”

de LM 0


Victor Ponta s-a plâns, pe facebook, c-a trăit 3 ani de umilințe, de când cu dosarul Turceni-Rovinari.

„Nu numai el a avut de suferit, ci toată familia. Nu este confortabil să te știi nevinovat iar unii să te considere penal”, declară Alin Văcaru, secretar general Pro România.

Deputatul s-a bucurat aflând de achitare. I-a fost alături lui Ponta mereu, îi este și prieten și spune că a crezut mereu în nevinovăția fostului premier. „Eu mereu am crezut în nevinovăția lui, mă bucur ca prieten, nu e ușor să treci prin astfel de evenimente ani de zile. Mă bucur că s-a făcut dreptate, că nu este vinovat. Cei care nu cunoșteau speța, nu se așteptau la acest verdict. Sper să nu mai vedem astfel de dosare politice, Ponta din cauza acestui dosar a pierdut funcția de prim-ministru și președinte PSD Gorj pentru că nu a vrut să tragă după el partidul și guvernul în acest scandal. Numai cine nu a fost la DNA nu știe cum e, mai ales când te știi nevinovat”, a comentat Văcaru.

Alin Văcaru anunță că, de-acum înainte, Ponta va trece la treabă. Liderii Pro România au de gând să ia țara la picior. Și-au propus să meargă, până la următoarele alegeri, de cel puțin câte două ori în fiecare județ. „Vom avea foarte multe întâlniri în toată țara. Nu știu când va veni la Gorj, vom avea o întâlnire luni dimineața la sediul partidului și vom discuta. Era fericit și ușurat, toată familia dumnealui a avut de suferit”, a mai spus Văcaru.

Distribuie articolul