Alice Peneacă, despre divorțul de Bobby Păunescu. Motivele care au dus de fapt la separare

de LM 0


În data de 10 decembrie 2018, magistrații de la Judecătoria Sectorului 2 au dat sentința definitivă în procesul de divorț pe care fotomodelul l-a deschis în luna iulie a acestui an.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru protv.ro, Alice Peneacă a făcut câteva precizări legate de divorțul său de Bobby Păunescu.

„Suntem separați de mai bine de un an și jumătate, însă pe data de 10 decembrie a avut loc divorțul. Am divorțat la tribunal, a fost și el de acord cu divorțul. Nu am niciun regret, este o experiență din care am învățat foarte multe lucruri și sper ca pe viitor să iau decizii mai bune! Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea”, a explicat Alice Peneacă.

În ceea ce privește motivele care au dus la divorț, vedeta a spus: „Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă!”.

„Având în vedere că suntem separați de foarte mult timp, consider că sunt foarte bine acum și mă simt bine! Sunt fericită și îmi doresc să întâlnesc pe cineva potrivit pentru sufletul meu”, a încheiat ea. (libertatea.ro)

Distribuie articolul