Alessandra Stoicescu a aflat sexul bebelușului. „Am depășit provocarea”

de LM 0


Alessandra Stoicescu va deveni pentru prima oară mamă, la 42 de ani. Prezentatoarea tv a făcut anunțul emoționant de 1 martie, când a postat o imagine pe contul de socializare. Acum, vedeta a dezvăluit și sexul bebelușului.

Din câte se pare frumoasa prezentatoare şi soţul ei, Sergiu Constantinescu vor avea o fetiţă.

„Ne facem de cap amândouă la prima joacă de-a ședința foto. Am depășit provocarea: cu ce mă îmbrac?! Am ignorat sfaturile cu rochii largi și bluze care să acopere. Așa mă simt cel mai bine”, a scris Sandra pe contul de socializare.

În 2014, când a vorbit despre subiectul bebeluși, Sandra Stoicescu a explicat că nu se grăbește, chiar dacă își dorea de pe atunci să devină mamă.

„Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul… E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu”, a mărturisit Alessandra atunci.

La 42 de ani, Alessandra Stoicescu este însărcinată cu primul ei copil. Vedeta și partenerul ei, Sergiu Constantinescu, urmează să devină părinți. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2013.

„Primul nostru boboc de floare! ?❤️Sergiu Constantinescu #happiness #blossom #miracle #love #life”, a scris Alessandra Stoicescu pe contul său de socializare, pe 1 martie. (libertatea.ro)

Distribuie articolul