Alegeri ”în viitorul apropiat” în PSD Gorj. Weber și Cârciumaru, chemați miercuri, la București de Dragnea și Neacșu

de LM 0


Alegeri ”în viitorul apropiat” în PSD Gorj. Weber și Cârciumaru, chemați miercuri, la București de Dragnea și Neacșu în urma războiului declanșat în organizația Gorj. În urma discuțiilor, a apărut un nou comunicat de presă, prin care PSD Gorj anunță că vor avea loc alegeri interne dar nu se precizează o dată anume. Mihai Weber a făcut, astăzi, cu o scurtă declarație.

Încă un comunicat de la PSD Gorj și tot neclar în ceea ce privește data conferinței județene de alegeri.

”Domnii Florin Cârciumaru și Mihai Weber au agreat propunerea conducerii PSD și au acceptat ca următoarea Conferință Județeană de Alegeri a PSD Gorj să fie organizată în viitorul apropiat, decizia finală privind data exactă a alegerilor fiind luată într-o ședință a Comitetului Executiv Național al PSD” transmite de la biroul de presă al partidului.

Mihai Weber a făcut o scurtă declarație. Deputatul a reafirmat că CEx-ul va stabili data alegerilor.

Analiștii au opinii diferite privind noile evoluții de la PSD Gorj. Nimeni nu crede, însă, că Weber și Cârciumaru au îngropat securea războiului.

Pantelimon Manta zice că săbiile rămân ascuțite. Fostul deputat se așteaptă, însă, să aibă loc alegeri interne, din moment ce partidul a făcut o astfel de comunicare.

Dan Ilie Morega nu crede că va avea loc conferință județeană de alegeri până în 2019. Cei doi lideri de la Gorj, Cârciumaru și Weber, ar fi fost muștruluiți de șefii de la București.

Distribuie articolul