ALDE bate din nou din picior în fața PSD, la Gorj. ”După conferința județeană de alegeri a PSD…”

de LM 0


ALDE bate din nou din picior în fața PSD, la Gorj. ”După conferința județeană de alegeri a PSD, o să cerem să fie respectat ceea ce s-a semnat la București! Partenerii se respectă prin respectarea protocolului” declară Robert Filip. Surse spun că ALDE ar ridica pretenții la posturile de subprefect și viceprimar la Târgu-Jiu. Mihai Weber neagă, însă, că-n discuție ar fi fost adus și postul de subprefect.

Vicepreședintele ALDE Gorj, Robert Filip, cere PSD-ului să respecte termenii protocolului de alianță dintre cele două partide. Primarul din Rovinari vrea ca, după conferința județeană de alegeri a social-democraților, să fie purtate discuții pe posturile care revin ALDE.

Filip sugerează că fostul lider al ALDE Gorj, Dian Popescu, a fost păcălit de PSD, de aceea n-a obținut mai mult decât postul de vicepreședinte al Consiliului Județean. În plus, primarul din Rovinari amintește că PSD a încălcat înțelegerea de a nu face transfer de membri, atunci când l-a luat pe senatorul Scarlat Iriza. Filip îi anunță pe partenerii de la PSD că, dacă nu vor respecta protocolul, vor fi tratați ca OPOZIȚIE la Gorj.

Mihai Weber se declară deschis oricăror discuții. Președintele executiv al PSD Gorj neagă că ALDE ar fi cerut postul de subprefect de Gorj. Lui Weber nu-i place tonul imperativ al liberal-democraților, legat de protocol. Deputatul zice, însă, că va există o viitoare discuție pe această temă.

Distribuie articolul