Alba-neagra cu candidatul la europarlamentare! Romanescu: Leuștean acceptase. Pecingină: Leuștean nici măcar o clipă nu s-a gândit să fie candidat!

de LM 0

Alba-neagra cu candidatul la europarlamentare la PNL Gorj. Romanescu zice că Leuștean i-a dat acordul să fie propus, Pecingină afirmă că primarului din Novaci nici măcar nu i-a trecut prin minte să candideze. Joi seară, în BPJ, s-au făcut două propuneri: Dumitru Leuștean și Marcel Romanescu dar au picat, pentru că ambii au refuzat. Leonida Belgher, susținătorul primarului liberal al Târgu-Jiului, spune că Romanescu ar fi ”scârbit de PNL”.

S-au propus unii pe alții dar n-a acceptat niciunul. Zbaterea liberalilor gorjeni de a-și pune un candidat pe lista pentru alegerile europarlamentare, s-a transformat într-un circ. Joi seară, în BPJ, municipiul l-a propus pe primarul din Novaci, Dumitru Leuștean, iar județul pe primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu. Ambii au refuzat. Romanescu declară că Leuștean îi promisese că va candida. Acesta, însă, nici măcar nu s-a prezentat la ședință.

Marcel Romanescu n-a mai venit cu propunerea Mădălin Bunoiu, pe care o avansase la Radio Infinit, pentru lista de europarlamentare, pentru că prorectorul Universității de Vest a refuzat să candideze.

Vicepreședintele Gheorghe Pecingină nu vede nimic în neregulă în faptul că doi primari importanți ai partidului au refuzat să-și ajute organizația candidând la europarlamentare.

În totală contradicție cu Marcel Romanescu, Gheorghe Pecingină afirmă că Dumitru Leuștean n-a avut nici cea mai mică intenție de a candida la europarlamentare. În plus, vicepreședintele PNL Gorj zice că organizația municipală nici n-avea dreptul să-l propună pe primarul din Novaci.

Constantin Bobaru, primarul PNL din Bumbești Jiu, știe de ce au refuzat colegii săi să candideze: locul propus pe listă era neeligibil.

Leonida Belgher susține că primarul Marcel Romanescu ar fi “scârbit de PNL” deși este lider al partidului. Edilul din Târgu-Jiu ar vrea să facă treabă dar nu este lăsat, conform spuselor lui Belgher, de ”șmecherii de la București”.

Distribuie articolul