Află aici liderii la zi ai celor trei campionate de minifotbal organizate în Complexul Dolce Vita

de LM 0


Dream Team, Primăria Târgu-Cărbunești și Carrefour conduc în campionatele majore organizate de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj. Complexul Dolce Vita a găzduit, în weekend, noi jocuri din cele trei competiții de minifotbal.

Primăria Târgu-Cărbunești, tot în formă excelentă. După ce au câștigat Cupa Primăriilor din Gorj, în septembrie, băieții de la Cărbunești au pornit în forță și în campionat și au bifat deja trei victorii din tot atâtea etape. În etapa de sâmbătă, Târgu-Cărbunești a trecut într-o manieră impresionantă de una dintre cele mai bune echipe ale sezonului trecut, Turburea, scor 11-2.

Un alt duel interesant a fost cel dintre Primăriile Albeni și Motru, o reeditare a semifinalei Cupei din urmă cu o lună. Albeni a reușit să-și ia revanșa și s-a impus cu scorul de 6-3, bifând prima victorie din acest sezon. După primele trei runde din noul sezon, maximum de puncte au echipele din Târgu-Cărbunești, Fărcășești și Bumbești-Jiu.

Rezultate, etapa 3, Campionatul Primăriilor
Primăria Telești – Primăria Bumbești-Jiu 2-3
Primăria Albeni – Primăria Motru 6-3
Primăria Bălănești – Roșia de Amaradia 3-0
Primăria Târgu-Cărbunești – Primăria Turburea 11-2
Primăria Cîlnic – Primăria Drăguțești 0-3
Primăria Fărcășești – Primăria Turceni 3-0

Campioana ultimelor două ediții din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, Dream Team, a pornit cu dreptul și în noul sezon. Sâmbătă, băieții antrenați de Bogdan Chiriac și Ion Cănăvoiu s-au impus fără emoții, 5-0, în fața celor de la Provincialii și au ajuns la cota 13 puncte din primele 5 etape.
Derby-ul etapei a cincea, dintre Farmacia Victoria și Profi Târgu-Jiu a fost adjudecat, mai clar decât s-ar fi așteptat cineva, de campionii din sezonul trecut din Campionatul Firmelor din Gorj. Profi a câștigat cu scorul de 6-2 și urcă astfel pe locul 2 în clasament, cu 12 puncte.

Un alt duel interesant a fost cel dintre Real Târgu-Jiu și Peppy Dolce Vita, două echipe ce au reprezentat județul Gorj la competițiile naționale din această vară. Peppy Dolce Vita s-a apărat excelent și a punctat de două ori în momente cheie, bifând o victorie foarte importantă cu scorul de 2-0.

Rezultate, etapa 5, Campionatul Județean Dolce Vita

Real Târgu-Jiu – Peppy Dolce Vita Târgu-Jiu 0-2
Mica Frăție – Karma Târgu-Jiu 1-6
Farmacia Victoria – Profi Târgu-Jiu 2-6
Dream Team Târgu-Jiu – Provincialii 5-0
Primăria Rovinari – Minprest Rovinari 3-4
Primăria Bîlteni – ISU Gorj 0-0

Lider în Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, ediția a III-a, este Carrefour Târgu-Jiu. Echipa ce a reprezentat județul Gorj și la Campionatul Național din vară de la Piatra Neamț s-a întărit în pauza competițională cu golgheterul ediției trecute, Luis Bidică, și a bifat duminică a treia victorie din tot atâtea runde din noul sezon, 8-3 cu Acvila. I.J.J. Gorj este echipa ce ține momentan pasul cu Carrefour. Jandarmii gorjeni au câștigat fără emoții cu Macofil, scor 11-3, și are tot 9 puncte din primele etape. Celelalte două jocuri ale rundei a treia au fost câștigate de Succes Nic Com și FC Anna.

Rezultate, etapa 3, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice
FC Anna – România Hidroservice 20-2
Succes Nic Com – Marckon 7-2
Macofil – I.J.J. Gorj 3-11
Carrefour Târgu-Jiu – Acvila 8-3

Distribuie articolul