Afaceristul Ilinca: Sunt supărat pe întreaga conducere a Primăriei Târgu-Jiu

de LM 0

Supărat pe șefii din Primăria Târgu-Jiu, afaceristul Ilie Ilinca a anunțat, printr-un comunicat de presă, că nu mai organizează turneul internațional de tenis.

2018 ar fi fost al patrulea an în care evenimentul, la care participau sportivi de pe toate continentele, ar fi avut loc. Ilinca este nemulțumit că municipalitatea nu contribuie cu niciun leu, toată cheltuiala căzând pe umerii săi. Supărarea afaceristului pe autoritățile locale, în ceea ce privește turneul de tenis, este aceea că n-au plătit, anul trecut,  premiile pentru sportivi, deși în Consiliul Local a fost votată o hotărâre în acest sens.

Viorel Caragea consideră că Târgu-Jiul are de pierdut prin renunțarea la turneul de tenis, așa cum a avut de suferit și ca urmare a renunțării la echipele de handbal sau baschet.

Ilie Ilinca este unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Gorj. Ziarul Financiar scria, anul, trecut, că familia Ilinca, intrată în businessul de distribuţie de ţigări în 2001, a ajuns la o cifră de afaceri de 140 de milioane de euro şi o prezenţă în 11 judeţe. Luzan Logistic este cea mai mare firmă privată din judeţul Gorj şi a doua în topul societăţilor, ca cifră de afaceri, după Complexul Energetic Oltenia.

Distribuie articolul