Afacerile Andreei Esca merg prost. Vedeta a închis șapte magazine din București

de LM 0


Afacerile Andreei Esca merg prost. Știrista ar fi închis șapte magazine cu haine pentru copii, din București și pe toate cele din țară. Spre deosebire de anul 2009, când afacerile mergeau mai bine decât se aștepta, acum lucrurile au luat o altă întorsătură.

Andreea Esca lansase în 2004, o linie de body-uri pentru nou-născuți, cu semnătura „by Andreea Esca”, care avusese un succes teribil. Pe hăinuțe erau imprimate mesaje ca “50% dorm 50% mănânc”, “Sunt prinţesă”, “Eu sunt şeful”, “Vreau decapotabilă”, sau “Eu şi mami îl iubim pe tata”, iar „Gândul” dezvăluia că „200.000 de body-uri semnate de ea se vând anual în magazine”.

Recent, s-a confirmat ca afacerile Andreei Esca, cu haine pentru copii, sunt în declin.

„Reţeaua de magazine Z, care vinde haine pentru copii cu semnătura “by Andreea Esca”, îşi restrânge drastic activitatea”, a dezvăluit profit.ro.

„Magazinele erau deschise în 8 zone din Bucureşti, dar şi în Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi şi Timişoara. Acum, reprezentanţii companiei indică public că hainele Z mai pot fi cumpărate doar în magazinul din Băneasa”, a mai scris ziarul cu profil economic.

Andreea Esca şi Alexandre Eram s-au căsătorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, iar părinţi spirituali le-au fost Ana şi George Copos. Câteva luni mai târziu s-a născut fetiţa acestora, Alexia, iar apoi a urmat un băieţel, Aris. (libertatea.ro)

Distribuie articolul