Adrian Tudor: ”Sunt o variantă mai bună decât Romanescu deși el a beneficiat de mai multe oportunități oferite de PSD”

de LM 0


Adrian Tudor îi cere lui Marcel Romanescu să-și ceară scuze pentru jigniri, dacă vrea să vină la PSD și mai ales să obțină sprijinul social-democraților în 2020. Liderul de la municipiu reacționează după ce Mihai Weber a declarat că nu exclude o candidatură a lui Romanescu din partea PSD, anul viitor. Marcel Romanescu, la rândul său, precizează că la organizația municipală a PSD s-a referit atunci când a vorbit despre ”cimitirul politicii”.

Marcel Romanescu a reacționat după ce Mihai Weber a lăsat impresia că-l consideră o variantă de candidat pentru PSD, în 2020. Edilul liberal al Târgu-Jiului zice că n-a purtat nicio discuție cu Weber pe această temă. În plus, precizează că n-a trimis întreg PSD-ul la cimitirul politicii ci doar organizația municipală.

Romanescu subliniază că dorința sa este să candideze din partea Partidului Național Liberal, pentru un nou mandat de primar.

Adrian Tudor, prim-vicepreședinte PSD Târgu-Jiu, afirmă că social-democraților le-ar fi greu să-l accepte pe Marcel Romanescu. Îi solicita primarului liberal să-și ceară mai întâi scuze pentru jignirile lansate în spațiul public.

Tudor, care-și dorește să candideze la Primăria Târgu-Jiu în 2020, zice că, de fiecare dată, declarațiile liderului de la județ, Mihai Weber, îl fac să muncească și mai mult. ”Eu cred că sunt o variantă mai bună decât Marcel Romanescu deși el a beneficiat de mai multe oportunități oferite de PSD” comentează viceprimarul Târgu-Jiului.

Tudor critică primul sondaj făcut de partid pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu. Zice că ”a fost de râsu-plânsul”.

Distribuie articolul