Adrian Tudor: „Pot fi una dintre variante pentru Primăria Târgu Jiu”

de LM 0


Social-democrații caută candidatul la Primăria Târgu-Jiu, pentru 2020. Viceprimarul Adrian Tudor este unul dintre cei interesați să intre în luptă. I se pare normal să aibă astfel de aspirații, după 21 de ani de activitate în PSD.

“Foarte important, în acest an, este să lucrăm la motoarele organizației. Unii ar putea face pasul lateral. Partidul poate decide să fiu candidat, așa cum a hotărât, la un moment dat, să fiu viceprimar”, a comentat, vineri, Tudor.

Liderul județean, Florin Cârciumaru, a declarat, joi, că în 2018 trebuie găsit candidatul la primărie pentru a putea fi prezentat cetățenilor în campaniile electorale de la europarlamentare și prezidențiale.

Aurel Popescu, candidatul PSD din alegerile parțiale din 2017, nu spune dacă este interesat să intre din nou în luptă, în 2020.

„Nu discut, acum, despre candidaturi. Cred că trebuie să știm, să promovăm candidatul dar fără o nominalizare până în cea de-a doua jumătate a anului 2019. Dacă nu ai organizația bine sudată, puternică și hotărâtă să lupte cu tine, riscurile sunt foarte mari”, a declarat, vineri, Popescu.

Distribuie articolul