Adrian Sârbu şi iubita, pe bulevard ca pe podium

de LM 0

Sunt o adevărată apariţie şi datorită diferenţei de vârstă dintre ei, dar şi pentru modul în care se îmbracă. Adrian Sârbu şi Cristina Iacob reuşesc să capteze atenţia nu doar la evenimente mondene, ci şi pe stradă, la o simplă plimbare.

„Tu ai banii, eu am anii”, spunea celebrul refren al fetelor din trupa A.S.I.A, care se potriveşte perfect şi în cazul cuplului Adrian Sârbu (62 de ani)-Cristina Iacob (28 de ani).

Cei doi sunt împreună din 2012, nu sunt darnici cu detalii intime, însă nici nu se feresc de ochii curioşilor. Zilele trecute, îndrăgostiţii au fost surprinşi de fotoreporterii Click! la o plimbare în zona Grădina Icoanei din Bucureşti şi, deşi în noiembrie ne cam “strânge” frigul, frumoasa blondină era îmbrăcată de primăvară.

Regizoarea Cristina Iacob, care are în CV filme precum “Selfie”, “Selfie 69” sau “Poveste de dragoste”, purta o fustă mini roz-bombon, tenişi aurii, şosete roz şi o geacă gri-petrol.

Domnul Sârbu n-a fot nici el mai prejos. Magnatul care a înfiinţat imperiul MediaPro în anul 1990 nu-şi arată vârsta şi preferă hainele tinereşti. A ieşit la plimbare în pantaloni albi, pantofi sport turcoaz, care se asortau perfect cu dungile de pe geaca de fâş. Se pare că Sârbu şi iubita lui se plimbau în zonă şi cu ceva planuri imobiliare în cap, căci au părut interesaţi să cumpere o casă.

În 2009, Adrian Sârbu vinde grupul MediaPRO companiei americane Central Media Enterprises (CME), contra sumei de 10 milioane de dolari şi acţiuni, iar în 2013 renunţă la toate funcţiile de conducere pe care le deţinea în această companie.

În 2016, magnatul Adrian Sârbu a fost trimis în judecată, alături de alţi nouă inculpaţi, pentru evaziune fiscală, instigare la evaziune fiscală, instigare la delapidare şi spălare de bani, infracţiuni economice care au prejudiciat statul cu 14 milioane €. (click.ro)

Distribuie articolul