Adrian Bogoi: „Atitudinea unor jucători lasă de dorit”. Tur fără victorie la Motru pentru Pandurii !

de LM 0


Nici în ultima etapă a turului, în faţa unei echipe de calibrul asemănător, Pandurii Târgu Jiu nu a fost în stare că câştige pe teren propriu, la Motru. Sâmbătă, gorjenii au fost conduşi cu 3-0 de Dacia Unirea Brăila prin hat-trick-ul lui Alexandru Pop, reuşit în minutele 45, 48 (pen) şi 70, dar au avut şase minute sclipitoare şi au egalat incredibil.

Bogdan Dănăricu (73, 79) şi Alexandru Vasilescu (75) au făcut ca tabela de marcaj să arate 3-3, iar în prelungiri Pandurii putea înscrie golul victoriei, prin George Tudoran, al cărui şut, de la 23 m, a fost respins cu greu în corner de portar.

După acest rezultat de egalitate, Pandurii a ajuns la 12 partide consecutive fără victorie şi a încheiat turul fără succes pe teren propriu, la Motru, unde n-a izbutit decât 5 remize în 9 jocuri, bilanţ prin care se situează pe ultimul loc într-un clasament al jocurilor de acasă. Per total, echipa condusă de Adrian Bogoi a încheiat turul pe locul 16, primul retrogradabil, la egalitate de puncte cu Dacia Unirea, care are 43 de goluri marcate (cel mai bun atac din liga 2), dar şi 42 primite!

La finalul jocului, ambii antrenori s-au arătat indignaţi de atitudinea propriilor jucători. Bogoi anunţă că va scăpa în iarnă de jucătorii fără caracter!

”Un meci tensionat, între două echipe aflate în criză de puncte. Ştiam că Dacia Unirea Brăila are jucători foarte buni pe faza ofensivă. A fost o primă repriză echilibrată, în care mai mult noi am avut iniţiativa. Am luat toate golurile simplu. Toată linia de fund a greşit, deşi în acel compartiment am doar jucători experimentaţi. Cu două schimbări am reuşit să revenim în joc, am egalat, iar pe final puteam câştiga, deşi eram în inferioritate numerică, după ce Durkovic fusese eliminat în minutul 87. Atitudinea unor jucători lasă de dorit, şi la antrenament şi la meciuri. Nu vreau să dau nume, dar cert e că din iarnă vor rămâne doar cei care pot şi vor să joace pentru Pandurii. Nu putem continua aşa la nesfârşit, trec etapele şi pierdem puncte pe greşeli incredibile, greşeli pe care nu le-am văzut în viaţa mea. Nu putem să ne batem joc de munca altora. Vor rămâne la echipă doar cei care au caracter şi care dau suta la sută pe teren. De luni, începem pregătirea jocului cu FC Argeş, chiar dacă se joacă sau nu, până la urmă. Mă voi supune deciziie FRF”, a declarat Adrian Bogoi, care a luat pentru prima dată loc pe bancă de când a fost instalat ca antrenor, până acum neavând acest drept, deoarece nu fusese legitimat la FRF.

Dacă meciul cu FC Argeş nu se va juca săptămâna viitoare la Motru, ci anul viitor, Bogoi speră ca acestă să se dispute pe noul stadion din Târgu Jiu. Se pare însă că Pandurii nu mai e dorită în oraşul lui Brâncuşi de factorii de decizie!

”Cui nu-i place să joace pe o asemenea bijuterie?! Nu văd de ce n-ar juca acolo echipa oraşului. Poate să joace şi alte echipe dacă închiriază terenul (n.r. – Luceafărul Oradea sau ACS Şirineasa, echipe preluate de oameni de afaceri din agrenajul gorjeanului Nicolae Sarcină, s-ar putea muta la Târgu Jiu de anul viitor)”, a spus Bogoi.

În mandatul lui Adrian Iencsi, Pandurii încheiase cu 3-3 şi partida disputată, la Motru, cu Chindia Târgovişte, în etapa a 2-a. După ce oaspeţii au condus cu 2-0, gorjenii au făcut 3-2, iar în minutul 76 au fost egalaţi.

sursa: liga2.prosport.ro

Distribuie articolul