Adi Tudor: ”Acest sondaj oricum NU va stabili candidatul”

de LM 0


”Acest sondaj oricum NU va stabili candidatul. A fost mediatizat atât de mult, încât am reușit să-l ieftinim” spune Adrian Tudor, despre studiul pe care PSD Gorj l-a comandat la Universitatea ”Constantin Brâncuși”, pentru desemnarea candidatului la primărie, în 2020.

Municipiul nu agreează ceea ce a făcut județul. Și anume, comandarea unui sondaj fără consultare prealabilă.

”A fost o decizie a liderilor. Au fost de acord să-și asume responsabilitatea cei 3 lideri: Florin Cârciumaru, Cosmin Popescu și Mihai Weber” spune Tudor, viceprimarul care a anunțat, de la bun început, că vrea să candideze în 2020 și că va fi o piatră tare pentru contracandidații din partid.

Tudor a mai spus că oricum sondajul UCB nu va avea mare valoare, în sensul că nu va stabili candidatul pentru 2020.

Viceprimarul vrea să fie făcut un alt studiu în Târgu-Jiu, în care să fie măsurate și persoane neînregimentate politic, inclusiv sportivi sau oameni de afaceri. Tudor crede că s-a greșit prin mediatizarea excesivă a sondajului comandat la UCB.

Nici liderului PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, nu-i plac discuțiile despre persoana ce va fi aruncată, în 2020, în lupta cu Marcel Romanescu. Zice că sunt premature, în condițiile în care PSD nu s-a hotărât nici măcar în privința candidatului pentru prezidențialele din acest an.

Distribuie articolul