Adevăratul motiv pentru care Oana Zăvoranu s-a cununat religios: “Vrei să mă duci la cimitir ?”

de LM 0


Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu pe data de 9 septembrie. Focoasa brunetă a purtat o rochie care l-a dat gata până și pe preot.

Nașul Silviu Prigoană și partenera lui au fost alături de cei doi în cea mai importantă zi a vieții lor. Cea care a luat inițiativa de a face cununia religioasă a fost chiar Oana Zăvoranu.

„Următorul pas este să mergem într-un pelerinaj la mormântul Marioarei Zăvoranu. (…) Facem nunta peste doi ani, la anul nu mai sunt săli libere” a spus Silviu Prigoană pentru ”Agenția VIP”.

Oana Zăvoranu a reacționat imediat și i-a răspuns nașului ei.

„Vrei să mă duci la cimitir? (…) A fost o petrecere intimă. Plănuim să facem o nuntă adevărată. Nu mă văd îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Am făcut o mică petrecere într-un separeu”, a declarat Oana Zăvoranu, în exclusivitate, pentru ”Agenția VIP”. Focoasa brunetă este sigură că viața ei se va schimba de acum înainte și a fost un moment foarte emoționant pentru ea.

Oana Zăvoranu (44 ani), pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este o actriță, cântăreață și fostă moderatoare de televiziune din România. S-a căsătorit cu Alex Ashraf (31 ani) în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Pe 9 septembrie cei doi s-au căsătorit religios. (spynews.ro)

Distribuie articolul