Adelina Pestrițu, din nou la tribunal cu Lucian Becali!

de LM 0


În urmă cu doi ani, nepotul lui Gigi Becali îi aducea grave injurii Adelinei Pestrițu (31 de ani), acuzând-o de prostituție. Bruneta l-a dat în judecată și anul trecut a câștigat procesul. Iată însă că decizia nu a fost pe placul lui Lucian Becali, care a deschis alt proces împotriva Adelinei.

Adelina Pestriţu a avut o perioadă dificilă după despărţirea de solistul Speak. Bruneta a primit cel mai dur atac din partea lui Lucian, nepotul lui Gigi Becali, care a scris, pe Facebook declarații calomnioase la adresa brunetei, acuzând-o că ar întreține relații sexuale pe bani.

În urma acestor acuzații, vedeta și-a căutat dreptatea în instanță. L-a dat în judecată pe nepotul lui Gigi Becali, a avut câștig de cauză, iar magistrații l-au obligat pe Lucian, în mai 2017, să-i plătească Adelinei daune morale echivalentul în lei la aproape 4.000 de euro.

Lucian Becali n-a suportat înfrângerea și, de curând, a deschis un proces împotriva Adelinei, prin care atacă decizia Judecătoriei Buftea. Primul termen al procesului nu a fost fixat, însă cu siguranță Adelina și Lucian se vor reîntâlni la tribunal anul viitor. (click.ro)

Distribuie articolul