Acuzații grave pentru o femeie din Jupânești! Și-ar fi omorât un bebeluș!

de LM 0

Acuzații grave îi sunt aduse unei femei din Jupânești, după ce copii săi ar fi povestit la școală despre cum și-ar fi omorât un bebeluș.

Familia respectivă trăiește într-un loc retras, la circa 6 kilometri de cel mai apropiat sat din comună, iar faptele povestite de copii ar fi avut loc în urmă cu doi ani. Discuțiile pe acest subiect au ieșit la iveală la începutul săptămânii la o oră de dirigenție. Directorul școlii din Jupânești, Cristian Diaconescu, s-a declarat șocat când a auzit ce spunea unul dintre elevii săi că s-ar fi întâmplat la el acasă în cursul anului 2017.

Cele povestite de copii la școală erau cunoscute în sat de mai mult timp. Una dintre femeile din localitate, Porumbița Adela Șchiopu, a mai îngrijit copii familiei cu probleme și susține că încă din 2017 aflase despre posibilul caz de pruncucidere.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor și procurorilor gorjeni, care fac cercetări pentru posibila comitere a infracțiunii de omor asupra unui membru al familiei. Mama vizată de acuzațiile respective neagă însă orice acuzație și spune că nici măcar nu a fost gravidă.

Distribuie articolul