ACUZATIE. “Cei de la Polaris îl carotează pe primarul Romanescu, vor să-i pună oamenii în cap!”

de LM 0


Belgher pune tunurile pe firmele responsabile de curățenia din Târgu-Jiu. ”Lasă cetățenii să stea cu gunoiul sub nas! Stau ghenele pline câte o săptămână! Îl carotează pe primarul Romanescu, vor să-i pună oamenii în cap!” acuză vicepreședintele PMP Gorj. Pe pagina de socializare, Leonida Belgher publică și fotografii cu mizeria de la containerele de gunoi din municipiu. În replică, șeful Polaris dă asigurări că firma sa își face datoria și-i acuză pe cetățeni că aruncă molozul lângă ghene.

Leonida Belgher este revoltat că dau ghenele de gunoi pe dinafară în Târgu-Jiu. Spune că, pe vremea fostului primar, nu se întâmpla așa. Pentru asta dă vina pe firma de salubritate Polaris.

Vicepreședintele PMP vede o întreagă conspirație a celor care conduc firmele subordonate primăriei, pe care îi acuză că nu-și fac datoria așa cum ar trebui și că realizează investiții de mântuială.

În replică, Ion Pătrașcu, șeful Polaris Târgu-Jiu, dă asigurări că este respectat graficul de ridicare a gunoiului convenit cu primăria. Zice că cetățenii sunt vinovați pentru că lasă molozul lângă ghene, în loc să ceară containerele speciale.

Luis Popa, fost șef Polaris, în prezent director al Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor, recunoaște că nu mai este curățenie ca pe vremea lui Florin Cârciumaru dar dă asigurări că nu este vina Polaris ori Edilitara. Consideră că acuzațiile lui Leonida Belgher sunt de prost gust.

Distribuie articolul