Activitate reluată la Palatul Copiilor. Romanescu: „Sperăm să avem sală de spectacole, anul viitor”

de LM 0


Primarul Marcel Romanescu a promis o sală de spectacole pentru Palatul Copiilor din Târgu-Jiu. Instituția și-a reluat activitatea, într-un nou an școlar, printr-un spectacol susținut de tinerele talente, în amfiteatrul din centrul municipiului. Prezent, pentru prima dată în calitate de primar, la serbarea de deschidere a anului școlar la Palatul Copiilor, Marcel Romanescu a promis o sală de spectacole. Proiectul a fost aprobat, în luna martie, de către Consiliul Local şi fost depus, pentru obţinerea de finanţare, la Ministerul Dezvoltării.

„Sunt prima dată în calitate de primar aici, până acum nu am lipsit de la nicio deschidere a anului școlar la Palatul Copiilor și mă bucur de acest lucru. Pe șângă calitatea de primar, o am și pe cea de părinte, de care sunt foarte mândru, apreciez activitatea profesorilor din Palat prin prisma copilului meu pe care-l văd fericit de fiecare dată când trebuie să ajungă la activitățile din Palat. Sper ca anul viitor prin eforturile reprezentanților Primăriei, să aibă o sală de spctacole așa cum sunt sigur că își doresc. Sperăm să obținem finanțare pentru anul care urmează. Felicit profesorii, părinții și copiii”, a sunat discursul primarului.

Noutatea din acest an este aceea că, la Palatul Copiilor, vor funcționa trei grupe de karate. Directorul Codruța Florescu ne-a precizat că există 23 de cercuri și peste 3500 de copii înscriși.

Distribuie articolul