Accidente la concursul offroad de la Runcu

de LM 0

salva-mont-(4)

Trei accidente au avut loc, sâmbătă, 23 aprilie, în cadrul campionatului de offroad care s-a desfășurat în comuna Runcu, la sfârșitul săptămânii trecute. Două mașini s-au răsturnat și a fost nevoie de intervenția salvamontiștilor. „Într-unul dintre cazuri i-am recomandat victimei să se deplaseze la spital pentru efectuarea de invstigații medicale. Este vorba de o leziune la coloana cervicală. Am transportat victima cu mașina Salvamont Gorj“, a spus Sabin Cornoiu, șeful Serviciului Salvamont Gorj.

Tot în cadrul competiției, o tânără care se afla pe o motocicletă adaptată pentru teren accidentat a suferit un accident.

salva-mont-(1)

Mașină rămasă blocată în munți

Salvamontiștii au mai fost solicitați sâmbătă să recupereze o mașină de teren care a rămas blocată în albia unui râu din masivul Vulcan. „Mai mulți tineri au participat la o expediție și, la un moment dat, mașina a rămas blocată. Pentru că se apropia seara, au apelat la sprijinul nostru“, a menționat Sabin Cornoiu.

Un alt eveniment a avut loc la crossul moto de la Drăgoieni. Un participant a căzut de pe motocicletă și a avut nevoie de ajutorul salvamontiștilor.

ALIN PETRE

salva-mont-(3)

Distribuie articolul