Accident neobișnuit din cauza fumului de la un incendiu de vegetație

de LM 0

Trei mașini au intrat în coliziune, iar două persoane au fost rănite într-un accident care s-a produs din cauza vizibilității reduse. Șoferii nu au mai văzut drumul din cauza fumului ajuns pe şosea de la un incendiu de vegetație. „Era foarte mult fum și nu am văzut mașina din față. Viteză nu am avut, că dacă mai mergeam și cu viteză, se întâmpla ceva și mai grav“, a spus șoferul care a produs accidentul.

Fumul era atât de dens, că nu se vedea nici la un metru distanță: „Mergeam regulamentar și am auzit o bubuitură din spate. Am fost lovit din spate. Atât mai știu. Din cauza fumului. Era un fum de nu se vedea la un metru în față“.

Pompierii au stins și incendiul

Lucrătorii ISU au scos victima blocată din mașină, dar au stins și incendiul de vegetație din apropiere. „Garda de Intervenție nr. 1 Târgu-Jiu a fost solicitată să intervină la un accident rutier. Ajunși la fața locului, am constatat coliziunea dintre trei autovehicule, accident care s-a soldat cu rănirea a două persoane. O persoană a fost extrasă din mașină și transportată la spital. Cealaltă persoană a fost rănită ușor și i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, refuzând internarea. Când am ajuns, era fum pe marginea șoselei și am intervenit pentru stingerea incendiului de vegetație forestieră“, a spus reprezentantul ISU Gorj.

ALIN PETRE

Distribuie articolul