Abia întors de la Exatlon, că a și fugit din țară! Unde este, acum, Giani Kiriță

de LM 0


Eliminat din emisiunea Exatlon, după patru luni de concurs în Republica Dominicană, „faimosul” Giani Kiriță nu a petrecut prea mult timp în România, el preferând să se relaxeze în altă țară.

Mai exact, în urmă cu puțin timp, Giani Kiriță a anunțat că a plecat din România, destinația aleasă fiind locul lui ”de suflet”. Mai exact, el a plecat în Turcia, în orașul Bursa, loc în care a mers, în pelerinaj, la stadionul de fotbal unde a cunoscut satisfacții uriașe ca și jucător.

Acolo, Giani Kiriță s-a fotografiat în fața stadionului echipei Bursaspor, loc în care numele lui se află la loc de mare cinste, el reușind să câștige titlul de campioană al Turciei, în 2010.

”Sunt fericit să mă întorc aici unde viața mi-a oferit una dintre cele mai mari împliniri ⚽Champion Bursaspor2010”, a notat Giani Kiriță pe contul lui de socializare.

Eliminat din echipa ”Faimoșilor”, Giani Kiriță s-a făcut remarcat prin felul prin care a legat prietenii și a stârnit conflicte, dar, cu toate acestea, a devenit, probabil, mai popular ca niciodată. Iar la întoarcerea în România, Giani a fost așteptat, la aeroport, de cele mai importante persoane din viața lui, copiii și mama sa. Nu au lipsit prietenii și reporterii, care l-au întâmpinat cu întrebări legate de lunile petrecute în Republica Dominicană, dar și cu îmbrățișări. (click.ro)

Distribuie articolul