A venit Batin! Stoican tot aşteaptă întăriri

de LM 0

Mutări până în minutul 94 al perioadei de transferuri. Flavius Stoican îşi doreşte orice jucător care poate aduce un plus pentru echipa lui, aşa că lasă deschisă la perete uşa pentru mutări. Când se va închide perioada de mercato, atunci şi Stoican va declara că nu mai vrea jucători.

Pentru meciul cu Concordia, antrenorul pandurilor pregăteşte o surpriză: vrea să-l arunce în luptă pe Paul Batin. Un atacant care ar putea juca după doar un antrenament cu echipa.

 

Pe cine mizează?

Se ştie exact cine nu joacă contra Concordiei. „Erico şi Elton nu fac parte din lot. Ei sunt jucători importanţi. Îi vreau pe teren, chiar şi colegii lor mă întreabă când se va rezolva cu actele. Sper ca până la meciul cu Dinamo să reuşim să îi facem”, a declarat Stoican.

În formula de start la meciul cu Concordia s-ar putea afla şi Paul Batin. „Vedem dacă Batin poate juca, mai întâi îi facem un test fizic. Păcurar are o problemă, el nu este apt până la meciurile din play-out. Îl ştiu pe Batin încă din perioada lui la CFR. Aş vrea să fie în aceeaşi formă ca la CFR, apoi a mai fost la Botoşani şi Dinamo, dar nu a avut evoluţii aşa cum şi le-a dorit. Eu merg pe varianta că poate reveni într-o formă bună repede pentru că ştiu ce poate. Atunci când eram antrenor la Dinamo, ştiu câte probleme ne-a pus. Sper ca într-o perioadă scurtă să fie în formă”, a mai declarat Stoican.

 

Până se va termina perioada aşteptăm întăriri. Vom face selecţie până la finalul perioadei”, Flavius Stoican, antrenor Pandurii.

 

Şi olandezul e în cărţi

În ceea ce-l priveşte pe olandezul Jeffrey Ket, acesta are mari şanse să prindă lotul de 18 pentru duelul de duminică. „Jeffrey este un jucător care ne poate ajuta. Chiar dacă nu a jucat de o perioadă de timp, se vede că are calitate, se vede că este un jucător care verticalizează jocul, o lovire bună a balonului. Are şi forţă, ne va ajuta. Nu ştiu dacă va juca contra Concordiei, dacă vine cartea verde, atunci o să fie în lot pentru acest meci cu Concordia”, a mai spus Stoican.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul