A început RĂZBOIUL Romanescu-Vâlceanu, în PNL Gorj. Motivul?

de LM 0


A început RĂZBOIUL Romanescu-Vâlceanu, în PNL Gorj. Motivul? Posibila candidatură a lui Cerasel Cuteanu la europarlamentare. ”Nu știu cine este acest individ, nu are ce căuta pe lista PNL” spune primarul Târgu-Jiului care, la un post local de televiziune, a amenințat și cu plecarea din partid. ”Dacă PNL acceptă o astfel de candidatură, atunci înseamnă că vrea să se despartă de Marcel Romanescu” a declarat edilul Târgu-Jiului după ce lansase, deja, o serie de torpile la adresa liderului județean Dan Vâlceanu.

La un post local de televiziune, Marcel Romanescu a lansat cel mai dur atac, de până acum, la adresa lui Dan Vâlceanu. Primarul Târgu-Jiului a sugerat că liderul PNL Gorj s-ar fi aflat în spatele atacurilor la adresa sa, lansate, în ultimii ani, de bloggerul Cerasel Cuteanu. Romanescu a comentat că n-a fost lăsat să candideze în localele din 2016, pe care le-a numit ”un blat ordinar”.

Edilul Târgu-Jiului zice că, vreme de doi ani, Cerasel Cuteanu l-a atacat furibund. Marcel Romanescu a aflat că dosarul de candidatură al bloggerului ar fi fost depus la București chiar de liderul partidului, Dan Vâlceanu. Romanescu așteaptă să vadă dacă conducerea centrală a PNL va accepta candidatura lui Cuteanu.

La postul local de televiziune, Marcel Romanescu pomenea de o despărțire de PNL. Edilul zice că rămâne membru de partid până la o eventuală excludere.

Dan Vâlceanu nu vrea să reacționeze la atacurile lui Marcel Romanescu. Liderul PNL Gorj zice că discuția se va purta la partid. Vâlceanu crede că Marcel Romanescu ar trebui să declare deschis și cinstit dacă își dorește să plece din PNL.

Distribuie articolul