A ars de vie în casă

de LM 0

incendiu-(1)

O bătrână în vârstă de 63 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a murit în propria casă, după ce locuința a fost afectată de un incendiu. Maria Bârnea ar fi pus pe sobă, la uscat, mai multe haine, şi a uitat de ele, aceasta fiind cauza incendiului. Casa sa se afla pe strada Făgăraş din municipiul Târgu-Jiu, iar vecinii au fost cei care au anunțat pompierii. Din păcate, femeia nu a mai putut fi salvată, fiind găsită moartă de pompieri.

incendiu-(2)

„Erau flăcări prea mari. Nu am putut-o salva!“

„Erau flăcările peste tot! Era fumul deasupra de casă și nu vedeai nimic”, a spus o vecină. „Am văzut flăcări și am sunat la pompieri. Încercarăm să ne ducem în casă, dar nu puturăm să intrăm în casă. Erau flăcările prea mari. Ferească Dumnezeu! Nu am avut cum să o salvăm”, a spus un vecin.

Un echipaj de la ambulanţă a venit la faţa locului, dar a fost constatat decesul. „La sosirea noastră incendiul ardea pe o suprafață de peste 50 de metri pătraţi. Accesul a fost mai greoi pentru că nu am putut băga autospecialele aici, pe stradă. Este foarte îngustă. Am găsit o persoană decedată în camera care ardea”, a spus Stelian Bălașa, pompier.

ALIN PETRE

Distribuie articolul