Lideri din Opoziție cer MITING la Târgu-Jiu împotriva majorității PSD-ALDE-PSRo

de LM 0


Lideri din Opoziție cer MITING la Târgu-Jiu împotriva majorității PSD-ALDE-PSRo din Consiliul Local, după ce învestirea lui Robert Bălăeț în fruntea Clubului Sportiv Municipal s-a transformat într-un mare circ. Nici cea de-a doua de ședință de îndată, convocată de primarul Marcel Romanescu, miercuri după-amiază, n-a întrunit cvorumul necesar. Consilierul PMP Ion Săvoiu crede că social-democrații nu s-au prezentat la ședință, tocmai pentru a-și asigura în continuare sprijinul PSRo.

”Faceți băi frate miting, ceva!” a cerut consilierul PNL Eduard Berca, în ședința de îndată de miercuri, deranjat că aleșii PSD nu s-au prezentat, nefiind asigurat cvorumul.

Eduard Berca acuză PSD că este de vină pentru întregul scandal și c-a politizat numirea lui Robert Bălăeț în fruntea CSM. Berca reafirmă că nu este deloc mulțumit că face parte dintr-un consiliu local precum cel de la Târgu-Jiu. Alesul liberal crede că oamenii din oraș ar trebui să se revolte, să facă miting.

Viceprimarul PSD Aurel Popescu a explicat de ce nu s-a prezentat nici la cea de-a doua ședință de îndată. În opinia sa, primarul ar trebui să semneze pur și simplu contractul de muncă al lui Robert Bălăeț. Popescu a mai comentat că proiectul de management al lui Robert Bălăeț, care a ajuns cu întârziere la mapa consilierilor locali, nu ar fi fost semnat sau avizat. Viceprimarul nu este sigur dacă proiectul respectiv a stat la baza concursului pentru șefia CSM.

Primarul Marcel Romanescu îi critică pe cei doi viceprimari PSD, pentru faptul că nu s-au prezentat la cea de-a doua ședință de îndată, deși a avut loc în timpul programului de lucru. Romanescu susține că a discutat și cu liderii PSD Gorj, Mihai Weber și Cosmin Popescu, și le-a cerut să–i facă pe consilierii municipali să înțeleagă importanța validării șefului CSM.

Distribuie articolul