Romanescu amenință Aparegio cu JUDECATA

de LM 0

Primarul Romanescu amenință cu judecata Aparegio după inundațiile de marți după-amiază. Edilul zice că Târgu-Jiul s-a transformat în heleșteu pentru că este nefuncțională canalizarea pe Strada 14 Octombrie și cere Aparegio să intervină urgent. Pe paginile de socializare, mai mulți politicieni din oraș au publicat imagini cu străzi inundate și cu Parcul Central, unde trei copaci au căzut pe Aleea Scaunelor și numai dintr-un noroc chior n-au avariat niciuna dintre operele lui Brâncuși.

Primarul Marcel Romanescu știe de ce o mare parte din Târgu-Jiu a fost, marți după-amiază, sub ape: probleme la canalizarea de pe Strada 14 Octombrie, care, în opinia sa, ar trebui refăcută. Și Parcul Central a fost inundat. Niște copaci au căzut pe Aleea Scaunelor și numai un noroc chior a făcut ca operele lui Brâncuși să nu fie avariate. Marcel Romanescu zice că trebuie făcut un contract cu o firmă specializată care să constate cât de afectați sunt copacii din grădina publică. Primarul Târgu-Jiului este nemulțumit de colaborarea cu operatorul de apă și canal Aparegio. Directorul Traian Pătrășcoiu n-a mai participat de două luni la ședințele cu Marcel Romanescu. Edilul se gândește să dea în judecată societatea, dacă nu va găsi o cale de comunicare.

Pe facebook, politicieni din Târgu-Jiu au postat fotografii cu orașul inundat, Social-democratul Luis Popa zice că s-ar putea să fim nevoiți să ne cumpărăm bărci pentru a ne putea deplasa, la urătoarele ploi.

Și Radu Miruță, liderul USR Gorj, a surprins în imagini cum Târgu-Jiul s-a transformat într-un mare heleșteu.

Consilierul municipal PNL Eduard Berca zice că important este să fie trase învățăminte după cele întâmplate marți în oraș, astfel încât Târgu-Jiul să nu mai fie inundat la următoarea ploaie mai puternică.

Viorel Caragea nu vede vina în dreptul Aparegio ci al Serviciului de Investiții din cadrul Primăriei Târgu-Jiu și al șefului acestuia, Raul Chiriac.

 

Distribuie articolul