1500 de bilete pentru Pandurii- FC Argeș: se joacă la Târgu Jiu pe sintetic

de LM 0


Pandurii va juca, sâmbătă după-amiază, primul meci pe teren propriu la trei ani de când a trebuit să renunțe la propriul stadion.

FC Argeș Pitești este adversara pe care gorjenii o întâlnesc pe noul teren sintetic amenajat în apropierea stadionului de 22 de milioane de euro. Terenul a fost amenajat în această vară, iar acum toate instituțiile statului și-au dat avizele pentru ca Pandurii să dispute partidele de pe teren propriu la Târgu Jiu.

Inspectoratul de Stat în Construcții, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Jandarmeria Gorj au avizat folosirea terenului sintetic, ultima aprobare venind de la Federația Română de Fotbal, care a omologat suprafața de joc de la Târgu-Jiu.

Clubul a scos la vânzare nu mai puțin de 1500 de bilete pentru spectatorii dornici să asiste la prima partidă de fotbal, din ultimii ani, din municipiu. Prețul unui bilet este de 10 lei, iar sumele strânse vor fi folosite pentru plata facturilor curente, Pandurii având nevoie în continuare de bani în condițiile în care acționarii încă nu își onorează obligațiile financiare din anii anteriori. Meciul de fotbal va începe la ora 15.30 și va fi televizat.

Distribuie articolul