Videoclip emoționant realizat de Olguța Berbec (VIDEO)

de LM 0

Olguța Berbec și soțul său, Remus Novac, au realizat un videoclip emoționant al colindului „Moș Crăciune“, lansat în preajma sărbătorilor de iarnă. Colindul este inspirat din poveștile reale ale copiilor din Al Doilea Război Mondial și a fost imprimat cu corul şi orchestra Filarmonicii Banatul din Timișoara. Regia, scenariul si filmarea îi aparțin regizorului Oleg Butnaru, din Chișinău. Imprimarea a avut loc la studioul Filarmonicii Banatul, sub bagheta dirijorului Iosif Todea. Calitatea imaginii este la superlativ.

În doar câteva zile de la lansare, videoclipul are pe YouTube câteva zeci de mii de vizualizări.

Și-au unit destinele în urmă cu aproape un an

Olguța Berbec s-a căsătorit cu saxofonistul Remus Novac, din Timișoara, la începutul acestui an. La puțin timp, în vara acestui an, a venit pe lume și fetița celor doi,  Cezara-Elena. La botez, micuța i-a avut ca nași pe vedeta Antenei 1, Mihai Morar, și pe soția acestuia.

În trecut, Olguța Berbec a fost iubita lui Cătălin Tutilescu, comisar șef la Garda Județeană de Mediu Mehedinți, dar relațiile dintre ei s-au răcit după ce acesta a început să se laude în mediul on-line cu iubita sa, fără să-i ceară acesteia acceptul.

ALIN PETRE

Distribuie articolul