Văcaru, susţinut pentru postul de şef al PSD

de LM 0

Proaspătul deputat Alin Văcaru este susţinut de managerul Minprest, Gabriel Giorgi, pentru postul de şef al PSD Gorj. Giorgi este de părere că Văcaru este omul potrivit să conducă partidul după era Cârciumaru: „Avem alegeri în februarie-martie 2017. Este cazul să fie un schimb de generaţii. Am fost foarte uniţi în campania asta. De la membru la preşedinte. Este evident că o să fie un schimb de generaţii. Ar fi domnul Văcaru, domnul Florescu, Cosmin Popescu. Eu l-aş susţine pe Alin Văcaru. Am colaborat la Minprest, a fost prefect. Acum este deputat, este vizibil. O să îl susţin”,a menţionat Gabriel Giorgi.

 

Văcaru e diplomat

Alin Văcaru a declarat că Florin Cârciumaru este potrivit să conducă PSD Gorj, însă, dacă acesta se va retrage, ar fi interesat de şefia organizaţiei judeţene: „Eu îmi doresc să rămână preşedinte. Am avut rezultate bune. Este bine să rămână preşedinte. Dacă îşi doreşte, va avea susţinerea colegilor din organizaţie. Dacă va renunţa, vom vedea la vremea respectivă. Acum trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Avem un program de guvernare. Trebuie să stăm de vorbă cu factorii de decizie, cu primarii, să găsim soluţiile cele mai bune pentru judeţul Gorj”, a declarat Văcaru.

 

Weber: „Nu exclud o candidatură”

Şi Mihai Weber ar fi în cărţi pentru conducerea PSD Gorj, dar acesta a spus că va anunţa public acest lucru: .„Eu nu am discutat aşa ceva. Atunci când doresc ceva, o să anunţ direct. Nu se pune problema despre lucrul ăsta până nu încheiem şi problema de la Primăria Târgu Jiu. Domnul Florin Cârciumaru va merge în Senat, iar la primărie va fi un scrutin. Eu nu exclud o candidatură, dar nu cât Florin Cârciumaru este la conducerea PSD Gorj”, a menţionat Weber.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul