Un polițist gorjean a câştigat un concurs de frumuseţe

de LM 0

politist-bal

Un polițist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj a obținut titlul de „Mister Boboc“ al unei școli sanitare din cadrul Colegiului Tehnic „Ion Mincu” din Târgu-Jiu. Polițistul Daniel Doroghițoiu, în vârstă de 43 de ani, studiază farmacia, fiind în primul an. Acesta a prezentat la proba artistică o poezie pe care a compus-o chiar el. Versurile fac referire la materiile pe care le studiază la școală. La competiție au participat cinci bărbați și zece tinere.

 

„O experienţă plăcută”

Din public, Daniel a fost susținut de soția și fiul său. „Am vrut să-i ajut pe colegii mei, pentru a desfășura în bune condiții acest bal. Ținând cont că este prima ediție, iar numărul de băieți este limitat la instituția noastră de învățământ, majoritatea fiind fete, am zis că pot să ajut și eu cu abilitățile pe care le am, la organizarea și desfășurarea acestu bal. Participarea la acest bal este, pentru noi toți, o experiență plăcută, a spus agentul de poliție Daniel Doroghițoiu, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

 

„Este o pasiune și îmi place“

Agentul de poliție susține că farmacia este o pasiune și va desfășura activități de voluntariat: „Am urmat aceste cursuri pentru că este un domeniu care îmi place și aș fi vrut demult să-l urmez, dar nu am avut ocazia. În continuare o să desfășor muncă de voluntariat și activități în scop umanitar. Este o pasiune și îmi place“.

Adrian Cotojman, un alt participant, spune că se înțelege bine cu agentul de poliție: „Domnul Daniel ne-a dat sfaturi și ne înțelegem foarte bine. Nu m-am temut de el, pentru că eu am venit să mă distrez, nu să câștig“.

ALIN PETRE

Distribuie articolul