Romanescu pleacă din PNL, dacă nu e pus candidat la Primăria Târgu Jiu

de LM 0

Marcel Romanescu este decis să plece din PNL, în cazul în care nu îi va fi susţinută candidatura la Primăria Târgu Jiu, aşa cum îşi doreşte de mai mulţi ani. Preşedintele PNL Târgu Jiu consideră că este şansa vieţii sale să ajungă primar la Târgu Jiu, mai ales că edilul Florin Cârciumaru a demisionat pentru fotoliul de senator.

Marcel Romanescu vrea să intre în cursa pentru primărie cu orice preţ, chiar şi fără partid, după ce la alegerile locale din această vară, în locul său a fost preferat Octavian Lupulescu. Actuala conducere a PNL Gorj nu a lăsat nici măcar să se înţeleagă faptul că nu îi va permite lui Romanescu să candideze, din contră mesajele au fost pozitive în acest sens.

Liberalul ştie că va avea o luptă grea cu candidatul PSD, indiferent care va fi numele acestuia. Aurel Popescu este candidatul anunţat de PSD pentru alegerile parţiale de anul viitor. „Voi candida pentru funcţia de primar la Târgu Jiu. Voi candida. Sunt hotărât să candidez. Când discuţi de PSD, te gândeşti la o echipă mult mai mare, nu la un singur candidat. Este o echipă care face performanţă, indiferent de candidat. Bătălia cu Aurel Popescu sau cu Florin Cârciumaru este la fel de grea”, a spus Marcel Romanescu.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul