Reunire ciudată, atipică, la Pandurii

de LM 0

  • Semn rău? Jucătorii au venit la reunire, dar nu s-au antrenat

 

Semn rău. Ca niciodată, cei de la Pandurii s-au reunit într-un mod haotic. Dacă până acum reunirea se făcea în mod organizat, de data aceasta, totul a fost confuz. Fiecare a venit când a vrut, unii pe la 10.00, alţii pe la 11.00, însă niciunul cu chef de antrenament. Reunirea a avut loc în vestiar, acolo unde jucătorii au zăbovit preţ de câteva minute, după care au plecat cu maşinile de la stadion fiecare la treaba lui. Trebuie spus că o parte dintre jucători, în special cei tineri, au plecat la Craiova pentru efectuarea vizitei medicale. Aşadar, reunirea a fost una atipică.

 

Cum au venit, aşa au şi plecat…

Din vechiul lot, la reunire au fost prezenţi următorii jucători: Lazar, Unguruşan, Pleaşcă, Piţian, Vali Alexandru, dar şi Ovidiu Herea. Nu a lipsit nici antrenorul principal, Petre Grigoraş, la reunirea din vestiar fiind prezenţi şi jucătorii de la echipa a doua.

În trecut, programul primei zile era următorul: jucătorii se strângeau toţi în vestiar, acolo venea antrenorul alături de un şef, se discuta puţin, după care se ieşea la un antrenament uşor. De data aceasta s-a făcut un alt program, jucătorii au venit, au discutat între ei, dar şi cu antrenorul Grigoraş, după care s-a plecat acasă. De antrenament nu mai încape vorba. Nu de alta, dar afară erau minus nouă grade, plus că mai şi ningea.

Trebuie spus că toţi componenţii lotului au primit decizii de încetare a contractului începând cu data de 16 ianuarie, aşa că doar pentru câteva zile jucătorii importanţi mai sunt pandurişti.

 

Tinerii, la control

În jurul orei 11.00, jucătorii tineri au plecat spre Craiova pentru efectuarea vizitei medicale. A fost prima tranşă de jucători care merg în Bănie pentru a primi avizul medical de-a juca. În mod cert pe o parte dintre cei care au mers la Craiova se vor baza gorjenii în perioada următoare.

 

Două noutăţi în lot

Între cei care au urca în microbuz s-au aflat şi doi jucători abia veniţi la Târgu Jiu. Este vorba de Daniel Stana, dar şi Cornel Ene.

Daniel Stana este mijlocaş, are 33 de ani şi în trecut a mai evoluat pentru: Minerul Motru, CS Otopeni, Petrolul Ploieşti, Ceahlăul Piatra Neamţ, Săgeata Năvodari, iar ultima echipă la care a jucat a fost CSM Rm. Vâlcea în Liga a 2-a. Are 87 de meciuri la Liga 1 şi 11 goluri, fiind un jucător de mijlocul terenului foarte util.

Cornel Ene este fundaş de meserie, are 23 de ani, este de la CFR Cluj, echipă pentru care a jucat şapte meciuri.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul