Peste 3.500 de cereri de angajare la fabrica japonezilor. „Oamenii sunt foarte amărâți“

de LM 0

Peste 3.500 de cereri de angajare la fabrica de cablaje auto, care va fi deschisă pe platforma fostei fabrici de mobilă Rostramo din Târgu Jiu, în această primăvară, au fost depuse în primele două zile. Angajatorul este surprins de numărul impresionant de mare de oameni care își caută un loc de muncă.

 

Dispuşi să facă naveta

Adrian Gavrilă, reprezentantul trimis de firma japoneză la Târgu Jiu, spune că oamenii din Gorj sunt amărâți: „Aceste CV-uri se duc la firmă la Severin, se selectează și, în funcție de pregătire sau aptitudini, se contactează pentru interviu. Sunt oameni care vin și abia acum îmi dau seama care este situația locurilor de muncă în județul Gorj. Oamenii spun că vor un loc de muncă pentru că nu au unde să lucreze. Sunt foarte amărâți. Sunt dispuși să facă și naveta“.

 

Depunerea cererilor s-ar putea încheia

Este posibil ca depunerea cererilor de angajare la fabrica de cablaje auto să se încheie, ca urmare a solicitărilor care au depășit cu mult oferta de muncă. „O să stăm să ridicăm cererile până când de la Severin, de la firmă, se va lua decizia să nu mai primim cereri. O să trimit toate CV-urile în cursul zilei de azi (n.r. – ieri) și se va stabili“, a mai precizat Adrian Gavrilă.

În prima etapă, la fabrica de cablaje autor vor lucra 500 de persoane, iar numărul total de angajați urmează să ajungă la aproximativ 1.500.

ALIN PETRE

Distribuie articolul