Parlamentarii de Gorj au depus jurământul

de LM 0

Noii parlamentari de Gorj, cinci de la PSD, unul de la PNL şi unul de la ALDE, au depus miercuri, 20 decembrie, jurământul. Este vorba de senatorii Florin Cârciumaru (PSD) şi Scarlat Iriza (ALDE), precum şi deputaţii Victor Ponta, Mihai Weber, Alin Văcaru, Elvira Şarapatin, toţi de la PSD, şi Dan Vîlceanu de la PNL. „Astăzi am depus jurământul în Parlamentul României. Sunt optimist că alături de colegii mei, liberali, voi aduce un plus Gorjului. Știu că urmează 4 ani grei, deoarece din postura de parlamentar al opoziției nu poți sa faci tot ce ţi-ai dori, dar nu-mi rămâne decât să încerc și să schimb astfel percepția oamenilor, despre cei pe care îi trimit în Parlament”, a făcut public proaspătul deputat Dan Vîlceanu, şeful PNL Gorj.

De asemenea, Florin Cârciumaru, primarul din Târgu Jiu, a depus jurământul şi este proaspăt senator al României. Astăzi este programată o şedinţă festivă a Consiliului Local Târgu Jiu. Viceprimarul Aurel Popescu va prelua atribuţiile de primar pentru următoarele luni şi este favorit pentru a fi candidat al PSD pentru fotoliul de edil.

Dintre cei şapte parlamentari de Gorj, trei au mai trecut prin Senat sau pe la Camera Deputaţilor. Este vorba de Victor Ponta, Mihai Weber şi Scarlat Iriza.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul