Ovidiu Herea: „Plec cu un gust amar. Îmi doresc să nu dispară Pandurii”

de LM 0

Mijlocaşul Ovidiu Herea se numără printre cei care vor părăsi lotul pandurilor în această iarnă. Jucătorul aşteaptă eliberarea actului prin care să devină liber de contract, după care va da curs unei oferte din cele pe care le are deja. Luni, imediat după reunire, Herea a acceptat să ne acorde un scurt interviu.

 

Reporter: Ovidiu, care mai este situaţia ta?

Ovidiu Herea: La fel ca şi în cazul celorlalţi colegi ai mei.

Rep.: Mai exact…

O.H.: Ce pot să spun eu? Am primit o înştiinţare, un act de reziliere al contractului ce intră în vigoare de pe data de 16 ianuarie. Acum aşteptăm mai repede o hârtie pentru a pleca mai repede de aici, pentru a putea merge în altă parte.

Rep.: Eşti decis să pleci?

O.H.: În ceea ce mă priveşte pe mine, pot spune că sunt decis. Cu siguranţă nu mai continui la Pandurii. Clubul nu poate să ne asigure salariile convenite, aşa că majoritatea jucătorilor importanţi vor pleca. Bine, decizia aparţine fiecăruia, dar cred că vor pleca toţi jucătorii.

Rep.: Cu ce stare de spirit pleci de la Pandurii?

O.H.: Cu un gust amar. Îmi doream să se rezolve problemele financiare, clubul să fie pe linia de plutire. În plus, aici se face un stadion nou, aveam şi o echipă frumoasă, o echipă cu potenţial. Eu spun că dacă aveam puţină linişte, fără probleme intram în play-off. S-a şi văzut, cât timp am avut linişte, rezultatele au fost bune. Însă, de când a apărut insolvenţa, au apărut nemulţumiri, starea de spirit s-a schimbat. Au apărut problemele, nu au mai fost condiţiile pentru a face performanţă.

Rep.: Ce crezi că se va alege de Pandurii?

O.H.: Chiar nu ştiu. Nu depinde de mine. Eu personal chiar îmi doresc să existe această echipă, să treacă peste aceste greutăţi, aceste probleme. Îmi doresc să iasă cu bine din insolvenţă, să rămână în Liga 1. Ar fi mare păcat să mai dispară o echipă frumoasă a campionatului după ce au dispărut Rapid, Petrolul sau U Cluj. Echipe cu tradiţie…

Rep.: Ce vei face mai departe?

O.H.: Îmi doresc să joc. Vreau să ajung la o altă echipă, dar care să nu mai aibă aceste probleme de ordin financiar. Am câteva discuţii, mă voi decide în perioada următoare. Sunt discuţii şi cu echipe din ţară, dar şi din străinătate. Voi vedea. Nu exclud să continui să joc în Liga 1, dar repet, vreau stabilitate financiară. Este primul criteriu când voi alege. Ştiu că multe echipe au probleme…

Rep.: Deci este exclus să revii la Pandurii…

O.H.: Da. Clar. Probabil clubul va miza pe jucătorii tineri, pe colegii mei cei tineri care acum au o şansă să joace şi să arate că au valoare de Liga 1. Le voi ţine pumnii şi sper ca acest club să nu dispară.

A consemnat COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul