O elevă din Gorj, în cărţi pentru a fi desemnată „Coordonatorul de voluntari al anului”

de LM 0

voluntar

O liceancă din Târgu-Jiu candidează pentru titlul de „Cel mai bun coordonator de voluntari“ din România. Francesca Prejneanu este elevă la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” și participă de doi ani de zile la acțiuni de voluntariat. Aceasta face parte din Asociația „TEAM – Together Everyone Achieves More“ și este coordonatorul filialei Târgu-Jiu. Francesca va participa la Gala Națională a Voluntarilor, cel mai mare eveniment anual de premiere a meritelor voluntariatului din întreaga țară. Au fost selectați 108 finaliști, dintre care 52 participă la categoria „Proiectul de Voluntariat al anului“, 46 pentru titlul „Voluntarul anului“, și șapte voluntari sunt nominalizați pentru categoria „Coordonatorul de voluntari al anului“, iar alți trei sunt nominalizați la categoria „Centrul de voluntariat al anului“.

Francesca Prejneanu a fost nominalizată la categoria „Coordonatorul de voluntari al anului”. În 2016, tânăra a coordonat 30 de voluntari și a realizat cu ei peste 600 de ore de voluntariat.

 

Cum poate fi votată

Lista completă cu finaliștii de anul acesta poate fi vizualizată direct pe site-ul Galei Naționale a Voluntarilor, www.galavoluntarilor.ro/finalisti, unde aveți posibilitatea de a-i vota pe cei mai destoinici voluntari până pe data de 7 decembrie, ora 23.59, pentru Premiul Publicului, oferit în seara de premiere pentru fiecare categorie în parte.

ALIN PETRE

Distribuie articolul