Mutări de la Liga a 2-a pentru Pandurii

de LM 0

Retrogradarea pandurilor ar însemna automat falimentul clubului, pentru că ar dispărea acei bani din drepturile tv care ar menţine clubul pe linia de plutire o scurtă perioadă de timp. În mod cert, jucătorii care au evoluat pentru gorjeni în prima parte a sezonului gen Sînmărtean, Herea, Antal, Ţucudean, Lazar, Grecu, Unguruşan, Pleaşcă, Voiculeţ, Piţian, Mrzljak, Vasiljevic sau Răuţă  nu vor mai continua la Pandurii. În locul acestora vor veni în mod clar alţi jucători, iar dată fiind situaţia financiară a clubului, nu ne putem aştepta la alte mutări spectaculoase, aşa că majoritatea celor care vor sosi vor fi de la Liga a 2-a, de acolo de unde acceptă varianta Pandurii doar-doar s-or afirma şi or pleca spre alte zări mai luminate financiar.

 

Noua strategie

Strategia pandurilor este simplă. Vor aduce jucători mai răsăriţi de pe la Liga a 2-a cu care vor încerca să se bată să scape de retrogradare. „Nu avem bani” este justificarea celor de la Pandurii. Aşa că nimeni de pe la Liga 1 nu va mai accepta să vină la Târgu Jiu, să joace şi să nu ştie când îşi ia banii. În schimb, pentru jucătorii de la Liga a 2-a, Pandurii poate fi rampa de lansare. În plus, gorjenii vor să facă „o echipă muncitoare, care să pună capul în gheată pentru a se bate la evitarea retrogradării”. Iar jucătorii de la Liga a 2-a s-ar spune că sunt cei care şi-ar băga capul în crampoanele adversarilor doar pentru a se salva… Însă, s-a ajuns oare ca valoarea individuală să nu mai conteze, ci doar dorinţa? Greu de scăpat doar cu hei-rupul…

 

Vine Păcurar

La Pandurii au ajuns deja Cornel Ene şi Daniel Stana, iar în zilele ce vor urma la Târgu Jiu vor mai ajunge şi alţi jucători de la Liga a 2-a. Este vorba de Paul Păcurar, mijlocaş de 25 de ani care a evoluat pentru Luceafărul Oradea.

Există discuţii şi pentru un alt jucător de la Oradea, atacantul Sergiu Arănutu, jucător care a marcat nouă goluri în prima parte a sezonului.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul