Grigoraş dă în judecată Pandurii

de LM 0

  • Greşeala făcută în actul de reziliere pe care tehnicianul are mari şanse să câştige procesul

 

Antrenorul Petre Grigoraş era dispus să accepte şi oferta de 1.500 de euro doar pentru a le strica planurile celor din conducerea clubului Pandurii. La club s-a iscat şi un mic scandal între Grigoraş şi Marin Golea, cei doi aruncându-şi cuvinte grele. Ei bine, actualii şefi de la echipă nu l-au mai vrut pe Grigoraş, astfel că au făcut tot posibilul să-l dea afară. Cert este că lui Grig i s-a pus un act în mână, act pe care tehnicianul îl va contesta. Potrivit specialiştilor în Codul Muncii, acel punct stipulat în decizie nu mai există, aşa că Grig are şanse mari să triumfe la Tribunal, pentru că desfacerea contractului cu litera i nu mai există în Codul Muncii. Oricum, antrenorul a ameninţat că va da clubul în judecată.

 

A jucat Grig la cacealma?

Stupoare la Pandurii. Grigoraş i-a spus lui Golea că va accepta suma oferită, 1.500 de euro brut. Că a fost un joc al antrenorului, sau chiar dorea să accepte, greu de spus cu exactitate. Însă, Grig spune acum că acceptase acea sumă pentru a vedea reacţia celor din conducere. „Am vrut să văd care e reacția administratorului special Golea, dar e clar că n-am spus-o chiar atât de serios. Am spus că accept ce mi-a propus dânsul: 1.500 de euro brut. I-a căzut fața, vă dați seama. Se așteptau ca eu să fiu un tip care să cedez din start, să rup imediat contractul și să plec. Bineînțeles că suma a fost propusă ca să plec, dar eu am acceptat-o. Surpriză! Vă daţi seama că i s-a schimbat faţa. După care a început cu alte lucruri, că trebuie să încercăm cu altcineva”, spune Petre Grigoraş. Antrenorul susţine că trebuia să fie anunţat dinainte de sărbători despre această decizie. „Trebuia să îmi spună dinainte de Sărbători. Mi s-a dat o hârtie că o să-mi dea ce mai au să-mi dea din contract. Dânsul avea pregătită şi decizia de încetare a contractului de muncă cu litera i, parcă, care nu mai există”, a mai spus Grig.

 

Ceartă la club

Antrenorul a admis că s-a certat cu cei care conduc Pandurii, mai exact cu Marin Golea. „Au existat nişte replici verbale, dar atât. Am primit decizia de încetare a contractului, ceea ce mi se pare ilegal. Trebuie să faci cercetări, să dai avertisment, amenzi, nu aşa… O trimit şi eu la avocaţi, că nu mă pricep. Dacă mă pricepeam mai mult la acte, eram avocat eu. Mi-au desfăcut contractul, mi-au dat decizia de încetare din data de 9, ce să mai caut la antrenamente? Nu mi-am dat nicio demisie, nimic. Nu am primit niciun salariu de când am venit la Pandurii, în vară. Dânşii au încercat altă modalitate, o modalitate neloială, neprincipială. Aveam o relaţie bună, de asta am rămas extrem de surprins. Dar asta este viaţa, trebuie să acceptăm deciziile luate de unii. Ei mai întâi mi-au propus să ne despărţim amiabil, nu ne-am înţeles, după care au scos de sub mapă decizia de încetare a contractului cu data de 9 ianuarie”, a mai declarat Grigoraş.

 COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul