Fotbaliştii din Generaţia de Aur, îmbrăcaţi de o târgujiancă

de LM 0

Creatoarea de modă Alina Cîrstea, originară din Târgu Jiu, a lansat miercuri, 21 decembrie, la București, o nouă colecție de modă, la show fiind invitați să participe fotbaliști din Generația de Aur. Alina Cîrstea deține casa de modă Cristallini, care a îmbrăcat o seamă de vedete din România și din străinătate.

 

Casă de modă bine cotată

„Au fost fotbaliștii din Generația de Aur în frunte cu Gheorghe Hagi și Gică Popescu. De asemenea, invitați  speciali la această prezentare au fost tenismenii Ion Țiriac și Ilie Năstase, iar evenimentul  a avut loc în showroom-ul casei de modă Cristallini și Consiglieri. Este un eveniment important pentru această casă de modă, având în vedere că în ultima vreme s-a axat mai mult pe colecția feminină. Iată că și colecția masculină lansată în urmă cu doi ani s-a integrat perfect în moda casei respective, iar acest  eveniment deschide seria unor evenimente ulterioare care vor urma în perioada de după sărbători și care, practic, atestă faptul că această casă de modă este foarte bine cotată atât pe plan național, cât și internațional. A participat la Târgul internațional de la Paris, în septembrie, și o să mai participe la încă două târguri internaționale. Este în discuție cu distribuitori din țările arabe și America pentru a organiza și acolo niște evenimente. Se preconizează că anul viitor să fie la fel de bun ca și acesta”, a declarat Gheorghe Orzan despre evenimentul fiicei sale, Alina Cîrstea.

Îi îmbracă la costum

Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Bogdan Stelea, Ioan Ovidiu Sabău, Ilie Dumitrescu, Ionuț Lupescu, Florin Răducioiu, Miodrag Belodedici, Ioan Andone, Mircea Sandu, Ion Țiriac și Ilie Năstase au fost aşteptaţi la acest eveniment. „Le vom lua măsuri pentru a le face costume din materiale pe care le folosesc și Ermenegildo Zegna, Loro Piana sau Dormeuil”, a declarat Valeria Sabo, consultantul de imagine al Consiglieri. Dintre foștii fotbaliști, casa de modă de lux „Consiglieri” are contract de reprezentare cu Bogdan Stelea și cu Ciprian Marica.

ALIN PETRE

Distribuie articolul