Florescu poate prinde doi iepuri: Prefectura şi PSD

de LM 0

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ciprian Florescu, ar putea fi numit prefect în perioada următoare. Decizia ar fi fost deja luată la nivel politic. Astfel, conducerea centrală a PSD este de acord ca vicele Consiliului Judeţean să facă trecerea pe postul ocupat în prezent de către tehnocratul Gheorghe Paraschivu. Acesta din urmă a declarat că nu se va agăţa de funcţie şi că se va întoarce pe postul de director al Trezoreriei Gorj.

 

Primul om din judeţ, la concurenţă cu Popescu

Ciprian Florescu va deveni prefect de Gorj, dar, din câte se pare, va putea activa şi în plan politic. Guvernul pregăteşte transformarea postului de prefect într-unul politic, având în vedere că funcţionarii respectivi erau în realitate politicieni care renunţau la partid doar pentru a respecta prevederile legii.

Ciprian Florescu era „în cărţi” să fie numărul 1 în Gorj, fiind dat ca urmaş al lui Călinoiu, însă acesta din urmă l-a fentat pe adjunctul său şi l-a preferat pe Cosmin Popescu. Acum, Ciprian Florescu nu vrea să genereze probleme în partid şi să îi ceară locul lui Cosmin Popescu şi astfel preferă postul de şef la Prefectură.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul