Executare cu scandal în cartierul Romanești

de LM 0

executare1

Mai mulți jandarmi au intervenit, la sfârșitul săptămânii trecute, în cartierul Romanești, din Târgu-Jiu, pentru a pune în executare o hotărâre judecătorească. O familie a rămas fără bucătăria de vară în contul unei datorii.

executare2

„Au intrat buluc peste mine”

Jandarmii au speriat o bătrână și pe nepoții ei. „Le-am spus să nu intre, dar au intrat. Copiii tremură în pat. M-am speriat când am văzut că intră buluc peste mine. Acum îmi pun sigiliul pe bucătărie. Unde mai mănânc?! Să-mi lase partea mea, trei sferturi. Mi-a făcut act bătrânul“, a spus o bătrână de 80 de ani.

Fiica acesteia, Adela Grecu, povestește cum a ajuns în această situație: „Am avut un imobil la nr. 129. L-am luat cu 300 de milioane de lei de la bătrână, cu întreținere. Nu și-a respectat clauza. Am dat banii și am încercat să ne spargă actul. Am câștigat imobilul pe instanță. După ce a murit bătrâna de la 129, am dorit să vindem imobilul și am găsit un potențial cumpărător: Țughin Gheorghe și Maria. Am făcut o promisiune bilaterală pe un miliard și jumătate. S-a încheiat un act oficial la notarul public Titu Ionașcu. S-a făcut cu clauze duble. Noi dacă nu respectăm clauza trebuie să le returnăm suma dublă, iar dacă nu respectă ei, trebuie să ne dea ei banii dublu. Ei au spus că ne dau o sumă de bani și diferența pe o perioadă de cinci ani. Pe hârtia de la notar au spus că ne-au dat 800 de milioane de lei, dar nu ne-au dat niciun ban. Ne-au măsluit un dosar penal în care eu și cu soțul meu am primit o condamnare de cinci luni de închisoare pentru înșelăciune. Și noi avem dosar penal pe rol împotriva lor, dar și contestație la executare“.

ALIN PETRE

Distribuie articolul